ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ - ΛΙΠΑΝΤΗΡΙΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

 
 
ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ - ΛΙΠΑΝΤΗΡΙΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
ΕΚΟ ΣΚΡΙΒΑΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ | Βενζινάδικο Φισκάρδο Κεφαλονιά

Στο βενζινάδικο μας “ΕΚΟ ΣΚΡΙΒΑΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ” το οποίο βρίσκεται στην Κεφαλονιά, 7χλμ έξω από το Φισκάρδο, στεγάζεται πλυντήριο - λιπαντήριο στο οποίο το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει το πλύσιμο του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας καθώς και την πλήρη φροντίδα τους. 

Το πλύσιμο πραγματοποιείται στο χέρι με σύγχρονα μηχανήματα και με εξειδικευμένα καθαριστικά που καθαρίζουν εις βάθος, ενώ ταυτόχρονα περιποιούνται και γυαλίζουν το χρώμα του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας σας.
 

 


 

 
ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να φροντίσει το όχημά σας με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, ενώ μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για το αυτοκίνητο και τη μηχανή σας, σας περιμένει στο βενζινάδικό μας στην Κεφαλονιά.

Σκοπός μας είναι κάθε όχημα που βγαίνει από το πλυντήριο αυτοκινήτων μας να είναι πραγματικά καθαρό και περιποιημένο και όχι απλά να δείχνει καθαρό. Είναι για εμάς ευχαρίστηση αλλά και ικανοποίηση το άψογο αποτέλεσμα που σας παραδίδουμε.

Όλα αυτά τα χρόνια, στο βενζινάδικό μας έχουμε χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με το σύνολο των πελατών μας και είμαστε σίγουροι πως κι εσείς θα είστε ο επόμενος ευχαριστημένος πελάτης μας.

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας αλλά για να μας δώσετε και την παραγγελία σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Βόρεια Κεφαλονιά.