ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
 
ΕΚΟ ΣΚΡΙΒΑΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
Βενζινάδικο - Διανομή Πετρελαίου Θέρμανσης - Ανεφοδιασμός Σκαφών - Πλυντήριο Οχημάτων Κεφαλονιά

Το βενζινάδικο μας “ΕΚΟ ΣΚΡΙΒΑΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ” το οποίο βρίσκεται στην Κεφαλονιά και πιο συγκεκριμένα στο Φισκάρδο, δραστηριοποιείται από το 2002 με το εμπόριο υγρών καυσίμων, προσφέροντας σε κάθε πελάτη του καύσιμα κορυφαίας ποιότητας καθώς και άψογη εξυπηρέτηση.

Καθημερινά στο βενζινάδικο μας μπορείτε να βρείτε καύσιμα ΕΚΟ υψηλής ποιότητας για την μοτοσυκλέτα, το αυτοκίνητο, το φορτηγό σας αλλά και για κάθε όχημα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 

Πέραν όμως της εξαίρετης ποιότητας καυσίμων για οχήματα, στο βενζινάδικο μας στην Κεφαλονια θα βρείτε την καλύτερη ποιότητα πετρελαίου θέρμανσης ενώ αναλαμβάνουμε αναλαμβάνουμε την διανομή του κατ’ οίκον καθώς και τον ανεφοδιασμό σκαφων σε όλη την Κεφαλονιά.
 

 


 

 
 
ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Επίσης, στο βενζινάδικο μας, στεγάζεται πλυντήριο - λιπαντήριο στο οποίο το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να φροντίσει το όχημά σας και να σας το παραδώσει σαν καινούριο, ενώ διαθέτει και μια μεγάλη γκάμα λιπαντικών και διάφορα αξεσουάρ αυτοκινήτων.

Το ευγενικό προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει άμεσα προκειμένου να εξασφαλίσει την απόλυτη ικανοποίησή σας.

Στόχος μας είναι να ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, φροντίζοντας για την άμεση και ολοκληρωμένη κάλυψη όλων των αναγκών τους. 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας αλλά για να μας δώσετε και την παραγγελία σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κεφαλονιά.