ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

 
 
ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΕΚΟ ΣΚΡΙΒΑΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ | Βενζινάδικο Φισκάρδο Κεφαλονιά

Το βενζινάδικο μας “ΕΚΟ ΣΚΡΙΒΑΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ” το οποίο βρίσκεται στην Κεφαλονιά, 7χλμ έξω από Φισκάρδο, μπορεί να σας προμηθεύσει τις κρύες μέρες του χειμώνα με πετρέλαιο θέρμανσης κορυφαίας ποιότητας, άμεσα και στη σωστή ποσότητα.

Έχοντας ως βασικό στόχο την επαφή με τους πελάτες μας, αλλά και την άριστη εξυπηρέτηση τους, αναλαμβάνουμε την διανομή πετρελαίου θέρμανσης σε οικίες, ξενοδοχεία, γραφεία, καταστήματα και σε κάθε κτίριο σε όλη την Βόρεια Κεφαλονιά.

Τα καύσιμα μας υποβάλλονται σε συνεχή χημικές δοκιμές, ως μέρος του συστήματος μας για την διαχείριση ποιότητας, και συνοδεύονται από δείγμα εφόσον μας ζητηθεί.
 

 


 

 
ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ
Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, πραγματοποιούμε διανομές πετρελαίου θέρμανσης κατ’ οίκον με αυθημερόν παράδοση σε όλη την Βόρεια Κεφαλονιά. 

Με ένα τηλεφώνημα στο Τηλ. 2674051821 & 6972216469 θα έχετε την ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης που επιθυμείτε στο χώρο σας, την στιγμή που την χρειάζεστε και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 

Σκοπός του βενζινάδικού μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να επιτύχουμε μια αμοιβαία εμπιστοσύνη, εχεμύθεια και σεβασμό με τον κάθε πελάτη-φίλο μας που μας εμπιστεύεται, μας προτιμά και μας προτείνει.

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας αλλά για να μας δώσετε και την παραγγελία σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Βόρεια Κεφαλονιά.