ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΣΚΑΦΟΣ

 
 
ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΣΚΑΦΟΣ
ΕΚΟ ΣΚΡΙΒΑΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ | Βενζινάδικο Φισκάρδο Κεφαλονιά

Το βενζινάδικο μας “ΕΚΟ ΣΚΡΙΒΑΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ” το οποίο βρίσκεται στην Κεφαλονιά, 7χλμ έξω από το Φισκάρδο, αναλαμβάνει τον ανεφοδιασμό σκαφών αναψυχής, προσφέροντάς σας ποιοτικά υγρά καύσιμα και λιπαντικά στις πιο οικονομικές τιμές, με τα ιδιόκτητα βυτιοφόρα μας.

Με τα ιδιόκτητα βυτιοφόρα μας, μπορούμε να αναλάβουμε τον ανεφοδιασμό των σκαφών σας, στο σημείο που βρίσκονται, άμεσα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 

 


 

 
ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Συνδυάζοντας την πολυετή πείρα μας, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας στον τομέα του ανεφοδιασμού των σκαφών αναψυχής και των πλοίων με καύσιμα αλλά και τον ιδιόκτητο στόλο μας ειδικά σχεδιασμένος για ασφαλή και αξιόπιστη μεταφορά καυσίμων είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε την δυνατότητα να ανεφοδιάσετε τη θαλαμηγό σας, το σκάφος αναψυχή σας ή το επαγγελματικό σας σκάφος με καύσιμα αρίστης ποιότητας εξασφαλίζοντας για εσάς γρήγορη παράδοση και αποτελώντας εγγύηση για την παραδοτέα ποσότητα.

Ο ανεφοδιασμός σκαφών δεν είναι εύκολη υπόθεση γι’ αυτό και εμείς έχουμε και την εμπειρία αλλά και την γνώση για να σας εγγυηθούμε μια τέλεια συνεργασία.

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας αλλά για να μας δώσετε και την παραγγελία σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Βόρεια Κεφαλονιά.